Hej tvåtusenelva..

Ao, gått nytt år då.
Och, tack fina du för att jag fått lära känna dig dom här tre veckorna.
Synd att du drog idag och är borta i två veckor, med tanke på att jag drar hem innan du kommer tillbaka.
Kommer sakna dig väldigt. 
Tom, du är duderbra!


BEACH YE BEACH

Heyhoe. Just nu sitter jag och gör ingenting. Eller jo, jag spelar DS. Mariokart, hehe (a) Stort sätt hela dagen har tillbringats ute, på stranden och sånt. Käkade till middag julmaten som blev över från igår vilket var yumi. Dagarna går väldans snabbt känns det som, men ändå långsamt. Hur det nu går ihop..(?) Jäklarns vad varmt det är här inne just nu, puh. Ska skriva klart detta och sen gå någon annanstans, det här funkar inte :p Har bränt mig på armarna och i ansiktet idag också, jäkla sol som tar så snabbt på huden. Iiiaf, det var andra gången jag badade ute sen jag kom hit, och första gången jag var på en riktig strand, heh. Fy Amanda. Vågorna var majskuliga, typ två meter höga. Inte alla, men många av dom. Man blev alldeles bortspolad. Nurton med kallsupar fick jag också, päckligt med tanke på att vattnet är jätte salt. ;s Nu.. Skriver jag bara tråkiga saker så jag ska väl .. Sluta :) Slänger in en - Today i'm wearing thiiiis! Plus två lagom fuliga bilder, mitt hår ser ut som skit. Fluffigt och lockigt och allt vad det nu kan va som inte är posetivt.


Palla att jag lipar på varenda bild -.-


God jävla jul.

Hejmajsboll. Sitter och har tråkigt. Det är julafton. Alla i australien firar dock julen den 25e. Hm  ^o) Aja. Jag är fett hungrig. Dom senaste dagarna har jag väl inte gjort nåt speciellt. Varit med grannarna typ. Åh, tråkigt inlägg. Pallar inte skriva mer. Vill hem nu. Saknar folk för mycket. Pusshej

Bilder kommer nån annan dag =)

Heyhalooo. Just nu sitter jag helt nyvaken på en stol. Hehe, ska nog gå och käka frukost snart och så. 

Igår så var hela familjen på en reptilpark lite utanför där vi bor, vilket var ganska nice. Höll i en pyton och klappade en koala mm ;) Tråkigt nog var det rätt kallt för det blåste hur mycket som helst. Meen skitsamma, när vi kom hem så stod Tom (grannen) med sin kompis och försökte mecka ihop två uppblåsbara tomtedräkter och sa att jag skulle komma över, så det gjorde jag. Smarta som dom är så hade dom glömt att köpa batterier, så jag hänkade till nån affär och köpte. Sen åkte hans polare hem så då var jag bara med Tom ett tag tills Liz och nån till kille kom. Då bestämde vi till slut att vi skulle gå på bio med tanke på att alla var uttråkade. Vi åkte och hämtade upp Curt och Talia och drog sen till biion. Det var lite strul med biljetterna men som löste sig tillslut. Tror filmen hette Love, drugs and others. Typ. Den var okej, kunde varit lite kortare. Kändes som om man satt där i evigheter xD Kom hem runt 12, hade svårt att somna men det funkade sen ändå.

Nu ska jag dra och käka tror jag, sen duscha. Sen vänta och se om jag drar över till Tom när han slutat jobba. Pusshej.

JULIA JAG SAKNAR DIG, BEZTAZTE FINAZTE VAEN!

Cairnsresan

Hoppla, nu är jag "hemma" tillbaka i Sydney från Cairns. Tjoockt varmt var det kan jag säga. Aldrig under 33 grader. Första dagen så flög vi ju som sagt dit, vet inte om man kan kalla det dag 1 eftersom vi landade typ .. 00.25 eller nåt sånt. (Cairns tid). Men jag gör det ändå.

Dag 1. Vi åkte tåg till flygplatsen där vi satte oss nästan direkt och käkade. Subway för min del, hehe. Sen tvingade mamma mig att köpa en keps också, blä hatar kepsar. Men man var verkligen tvungen att ha någonting på huvudet för att inte tuppa av, vilket jag märkte lite senare. Planet gick typ.. Halv tio tror jag. När vi landade gick vi ut till bussgrejorna och väntade på att vårat hostel skulle hämta upp oss. Väl där upptäckte vi att det bara var fullt med backpackers och var rätt sunkigt, men det dög ändå eftersom vi bara skulle tillbringa nätterna där. Poolen var ändå ganska nice (y). Inne på rummet var det minst 35 grader när vi skulle sova, inte nice. Det fanns en AC där men den gick inte att starta så vi sov i värmen ändå.

Dag 2. Vi gick upp i en ganska skaplig tid, käkade frukosten vi fick där vilket var två rostade mackor och lite mjölk. Ha-ha. Sen begav vi oss ut i vildmarken. Hehe okej inte riktigt men. Vi gick ut iaf för att se vad som fanns i närheten. Dvs, ingenting i stort sätt. Subway och posten, men det var väl det ända. En italiensk resturang fanns det också. Så vi fortsatte att gå längst vägen, det var runt 40 grader då. Helt seriöst, det var sjukt varmt. Gick kanske i en timme innan vi kom fram till ett köpcenter där det fanns AC. Självklart gick vi in där och puh, det var redigt skönt kan jag säga. Fick med mig en rätt tunn t-shirt därifrån och ett armband. Vi orkade inte gå hem så vi tog bussen. Hehe.. Jag och Ted gick och badade så fort vi kom "hem" och sen gick vi och la oss. ACn hade blivit fixad också. Skönt.

Dag 3. Vi gick upp runt sju för att vi skulle hinna käka frukost och sånt där innan en buss skulle komma och hämta oss och köra oss till en båt vi skulle åka med. Till det stora Barriärrevet. Kom fram till båten, som skulle gå om 45 minuter och då passade vi på att hyra en undervattenskamera, köpa glass och dricka och sen bara sitta på en bänk i skuggan och chilla. Det gick inte att stå i solen utan att torka bort. Båtresan tog typ 4 timmar men det var så värt det. Och naturen var hur jäkla fin som helst. Mamma dykte en stund och jag och Ted snorklade alla dom timmar vi var där. Dvs ca 4 timmar (a) Man ville inte gå upp, det var så sjukt häftigt att simma omkring där med alla koraller och fiskar och allt vad som fanns där i vattnet. Precis innan livvakten visslade upp oss ur vattnet så kom det en sköldpadda. Dock fanns det hur måga kineser som helst där som inte visade en gnutta respekt för den. Dom sparkade och hade sig, en sparkade faktiskt till sköldpaddan. Inte okej... Jäkla chingchongare. När vi var framme på land igen upptäckte jag att jag hade bränt mig. Ganska rejält också, hela ryggen, baksidan av låren och vaderna. AJ! Det sved bara jag satt ner. Men så kan det gå när man ligger i vattnet med baksidan uppåt en hel dag. Men det spelade inte så jätte stor roll, det var ju värt det. Dock kunde jag ha smörjt in mig med lite solklet men äh. Glömde ju bort det. :p När vi kom hem så gick vi raka vägen till den italienska resturangen och käkade pizza, yum. Hur gott som helst. Sen kom vi hem och slocknade på en gång.


Dag 4
. Vi gick upp, den här gången runt åtta för att en buss skulle hämta oss vid nio. Vi skulle upp i bergen. Åka tåg och linbana och grejor. Bussen hämtade upp oss och vi åkte i väg, busschaffören berättade att vi skulle vara försiktiga med var vi satte fötterna, för dit vi skulle fanns det fullt av krokodiler. Lite småhäftigt sådär. Hur många ställen har vilda krokodiler liksom? Iaf ingenstans där jag varit förut. Vi kom fram till linbanestationen och gick in i en liten affär innan vi slutligen satte oss i en linbana. Jag köpte några armband till (a) Hela linbaneturen vi åkte tror jag var runt .. Nä ingen aning. Väldigt lång i alla fall. När vi åkt klart så skulle vi på ett tåg för att komma ner igen. Vi var ju högst uppe i bergen nu. Men det skulle inte gå förän om sex timmar tror jag det var, så vi gick omkring i den lilla staden en stund. Hittade en djurpark där vi gick in och kikade på alla djuren som fanns. Som tydligen finns fria i Aus också. En av världens farligaste ormar fanns där också. En svart lång päcklig en. Efter djurparken gick vi och åt och sen gick vi vidare till tågstationen. På vägen dit så kom det en massa aboriginbarn som spelade på trummor och skrek och ville ha massa uppmärksamhet. Barfota gick dom också, helt sjukt. Marken var brännhet. Själva tågresan tog typ två timmar, man fick nämligen som en slags guid på tåget också som berättade allting vad man såg. Tågrälsen var tydligen frånå 1800-talet så man kunde inte köra så snabbt på den. Tåget var tydligen också väldigt gammalt. Efter vi kommit ner så blev vi upphämtade av hotellets buss som körde oss tillbaka till hotellet. Då lämnade vi våra saker och gick och käkade. Seeeen när vi kom hem så blev det zZzZzzZzz.


Dag 5. Den här dagen fick vi sova ut ganska bra. Om vi ville. Men nä, jag blev väckt av morsan som sa att vi skulle åka och bada i nån saltvattenspool. Fast iof, vi skulle vara utcheckade från hotellet klockan tio så. Vi drog dit runt. 10 kanske,  badade ett tag. Fast innan vi badade så gick vi och käkade frukost på donken. Palla dom där två torra rostade mackorna man fick på hotellet liksom, heh. Poolen var sketa stor kan jag säga, 33 grader var det i skuggan och vädret var soligt och fint. Vi kom iväg från poolen runt halv två då vi gick till det där köpcentret vi hittade andra dagen för att käka innan vi skulle till flygplatsen. Subway för min del igen. Hehe, typ det enda jag käkat under tiden i Cairns. Men iaf, sen gick vi iväg för att hitta en taxi. Jag fick med mig en tröja på vägen också. Taxin körde oss till hotellet så vi kunde hämta våra väskor, och sen vidare till flygplatsen. Då var klockan runt 5 tror jag. Vi satte oss och väntade på planet, som var försenat. Det skulle avgå klockan 18.25 men vi fick istället börja boarda klockan 20 över. Piloten körde iaf ikapp tjugo minuter sen så vi hann med tåget tillbaka till Sydney. 2.5 timmar eller nåt sånt tog sen tågresan. Jag somnade halvt till lite då och då, var så sjukt trött. Vi blev upphämtade i Morisset av Micke, Teds farmors man, som körde oss hem till dom. Slocknade på en gång och vaknade sen idag klockan ett på dagen. HEHE. Nu är klockan .. Ungefär 20 över 4 på dagen. Hejsvejs!

TISDAG - LÖRDAG = CAIRNS

Hej halluuuuu. Dom senaste dagarna har varit dom bästa hittlls faktiskt. ;) Har lärt känna grannkillarna (Curt 17) (Tom 19) som är hur underbart underbara som helst :) Sen två tjejer som heter Liz och Talia som är 17. Lärde känna dom i förrigår när vi var i en park typ och kollade på när dom sjöng massa julsånger typ xD Sen klockan nio sköt dom massa raketer, uh. Det var tufft (y) :D Karuseller hade dom också, Tom tvingade med mig i krockbilarna två gånger xD Sen åkte jag med dom hem, alltså.. I Toms bil ;) Sen visade killarna mig två "pungråttgrejor" som satt i ett träd .. Hehe, spindlarna är så stora här också och alla mobbar mig :(((( Juste, dom sa att dom skulle ta med mig och visa mig kängurusarna.. Stavning lol? Och att man kunde mata dom från bilen. HUR NAJS!?

Menmen.. Igår kom Tom och Liz över och undrade om jag ville hänga med och bada en stund så. Det gjorde jag. Även om det blåste massor så var det asnice. Skojar inte när jag säger att det var ljummet i vattnet. (y) Första doppet här i aussi då ;)

Känner att jag skriver massa tråkiga saker som ni kanske inte alls vill vetarå, men ändå (aaa). Det får man stå ut med om man börjat läsa.

Idag så drar familjen till Cairns och stannar där tills på lördag. Nu är det tisdag och klockan är typ tio på morgonen :) Torsdagen tillbringas antagligen vid Barriärrevet (y) Kommer bli nice. Tror jag. Antagligen. Kommer nog inte ha internet fram tills dess heller sååå. Ah, det säger sig självt. Hejdå alla gröna och blå. Alla andra också för den delen. Nu slutar jag skriva, känner att det spårar. Majsboll.


Öh.. Rubrik !? xD

Hey! För tillfället sitter jag och snuvar framför datorn. Börjar bli dryg med förkylningen nu. Igår somnade jag klockan halv åtta typ och vaknade fem på morgonen. Nu är klockan halv tio typ (på morgonen) och senare idag ska vi åka och köpa badkläder till mig och badskor till resten av folket. Man får nämligen inte bada utan skor med tanke på allt skit som finns i vattnet >: Igår så var vi på den där luciagrejset med svenska föreningen. Heh, tomten kom ;) Sen har jag tagit lite bilder på omgivningen också så. Dom kanske inte är så kul, men laddar upp dom ändå, för sakens skull. Hörs!
Nikie är töt ;)
Lol, vårat fina rum xD

Why do i keep loving you?

Godmorgon  :) Klockan är just nu ungefär halv nio på lördagsmorgonen. (Vi ligger tio timmar före er). Igår kom vi fram hit runt tio, somnade klockan två ungefär och sov i femton timmar .. xD Var hur pigg som helst när jag vaknade, och nu har vi precis käkat frukost. Nu gick typ alla ut på en promenad men jag pallade inte följa med, det är så jäkla varmt. Om några timmar så ska vi åka in till Sydney och kolla på nåt svenskt luciafirande. Sen handla lite kanske. Måste köpa badkläder. Ted har redan badat en snabbis med grannpojken tror jag (?) och sa att det var hur varmt som helst i vattnen. Är lite skeptisk bara med tanke på att det finns massa hajar och annat skit överallt xD Dessutom kryllar det av spindlar! UHU! Mitt hår är jättefluffigt, för jag somnade direkt efter jag duschat igår x) För ert intresse liksom (a) På väg hem från flygplatsen igår så åkte vi förbi operahuset också, majs. Det var skittufft! :D Nu.. Har jag inte så mycket mer att berätta så.. Slutar väl här. Pusshej ! :)


HONG KONG

Tjoff, sitter för tillfället på arlanda i Hongkong. Vårat sista plan går om typ två timmar. Lite mindre men ah :) Klockan här är 19:35 och planet ska gå 21:25. Senaste resan typ 11 timmar, men det gick rätt bra ändå. Fick lite halvont i nacken när man skulle sova för så fort man lagt sig till rätta så kom det massa luftgropar så man var tvungen att sätta på sig bältet. Menmen, så kan det va. Kan säga att London hade världens coolaste flygplats också (a) Nu har jag precis druckit upp min chokladmilkshake från donken ! :D Börjar bli rastlös. Hoppas att sista planet har som det andra, inbyggd liten tvskärm i sätet framför som man kunde kolla på alla möjliga olika filmer på (kollade på step up3, älskar dom filmerna!), spela spel, lyssna på massor med olika musik, dom hade Bullet for my valentine, heeh me so happy. Sen hade dom en kamera under planet som man också kunde kolla på den där lilla skärmen om man nu ville, det var tuffast när vi landade, för innan var det mörkt under hela resan. Ha't finemang gottfolk så hörs vi senare någon gång ! :)

Hong Kong airport.

I look at you

Btw, har en ny kategori där jag kommer lägga allting från australienresan. :*

UPDATE FROM ARLANDA, hehe

Heytjena. Just nu sitter jag på arlanda, planet lyfter om en timme. Det ska vi sitta på i ca två timmar och sen landar vi i london runt nio. Nästa plan ska vi på runt tio och sen flyga massor med timmar tills vi kommer fram till HongKong. Där ska vi sen byta till det sista planet för att även på det flyga dom massor med timmar som återstår. Jag saknar redan mina fina väner, uh, löjlig jag känner mig nu. Men så är det. Skolan var nice, drog runt två till tc där Charlie mötte upp mig och väntade med mig tills mitt tåg skulle gå. Übergulligt tycker jag! :) PUSS!

There's no real love in you

Eftersom jag vet att du läser det här kan jag ju säga att jag tycker riktigt mycket om dig Charlie, du är bra ! :)

För tillfället sitter jag i sängen, har packat det mesta. Måste bara fundera lite så jag inte glömmer någonting viktigt. Resväskan är inte ett dugg full än.. Hehe. Eller jo, min del.. Men äh! (a) Ska försöka fixa över musik till ipoden snart också och sen kanske ta och sova. Ska ju trots allt till skolan imorn och så. Höhö, hoppas det blir chill med film imorn. Även om jag inte tror det kommer bli det meen, man kan ju hoppas. Kan säga att jag hade majskul med Fanny, über att få träffa henne igen :) Alex kikade förbi en stund också innan jag drog och fikade hos min gammelmormor medans Fanny låg och sov hemma hos oss xD När vi kom tillbaka till henne så drog vi nästan direkt och köpte B&J's på coop =) Vi lär nog inte höras så mycket imorn om jag inte slänger in ett inlägg från skolan eller nåt. Planet går runt 18.50 om jag fattat rätt (?) Drar från skolan runt två typ.. Lång väntan men det är det som sagt värt. Resan också, grymt värd. 36 timmar allt som allt, hua mig. Men äh :) Hoppas allt går bra och så vidare, nu ska jag ner och snacka med mor min . :*
Var tvungen. ehhehEHHEhHEhEheH

Julia Porsmyr

Jag vet hur jobbigt du har det just nu. Men du måste förstå, du är min bästa vän. Jag bryr mig om dig, jag mår dåligt när du mår dåligt. Är du lycklig är jag också lycklig. Du är någonting av det bästa i mitt liv, en anledning till att leva liksom.

Jag kommer ihåg första gången jag hörde om dig. Du hette Nalle_puuh på pea och jag tyckte du var såå häftig. Småsnackade lite grann med dig via internet tills vi en dag bestämde för att träffas en gång du var hos Felicia. Jag cyklade till henne och var jätte nervös. Hoppades på att jag skulle komma till Felicia före dig (a) Jag var framme, knackade på dörren och väntade ett tag. Hörde till slut hur någon sprang i trappen. Felicia öppnade och du stod där bakom henne. Vi hälsade lite smått stelt på varandra och bestämde sen oss för att gå upp och spela buzz. Vi kom igång mer och mer med pratet. Kan säga att vi klickade på en gång. Jag förstod liksom redan då att det skulle bli någonting stort. Tiden gick, vi började umgås mer och mer tills vi slutligen var hur tajta som helst. Det var en självklarhet att du var inbokad i mina dagsplaner. Till slut började vi tona bort mer och mer. Vi snackade inte på ett tag. Vi blev mer och mer det förflutna. Jag tänkte på det hur mycket som helst, saknade liksom min vän. Men båda två kände att det inte fanns så mycket att göra just då. Även om det skulle vara vi två så liksom.. Hände det inte någonting mer på ett tag. Tills det vände, och ända sen dess har vi varit hur nära som helst. Idag är jag hur jäkla stolt som helst att få kalla dig bästa vän. Att få dela min sorg och glädje med dig. Mina problem, du lyssnar alltid. Jag lyssnar alltid på dig. Du är en sån alla borde ha, en riktig vän. Jag är underbart glad över att du är du. Jag tror på dig Julia, du är stark, det vet jag. Du kommer klara det här, jag kommer göra allt som står i min makt för att hjälpa dig. Jävla otiming att jag åker bort nu i fem hela veckor. Det kommer bli förjävligt att inte kunna kontakta dig varje dag för att se hur du mår. Men du får stå upp ändå, du klarar allting. Jag älskar dig. Glöm aldrig någonsin bort det.

JAG HITTADE DEN OCH MIN FJÄRRKONTROLL! YE

HAHAHHAHA, inte för att jag lyssnar på det där men..

GRATTIS MAMSEN PÅ FYRTIOÅRSDAGEN!! ;)

Hallåå! Just nu sitter jag på min sängkant igen. Letar efter min ipod, eller.. Letade. Börjar ge upp hoppet, jag som tänkte dra ner på stan och köpa en laddare så jag kan ta med den på planet. Men så är ipoden borta. Såg den ju för nån dag sen, så jäkla irriterande -.- 

Aja. Om typ en halvtimme ska jag ta bussen till station för att sen dra till gamla skolan min :) Träffa allt gött gammalt folk. Inte för att dom är så gamla men. Heh.. Har gitarr klockan två och efter det så blir det Fannytime! Var så jäkla länge sen. Kanske blir en fika på stan? Yeye hur som helst. Jag har inte packat ett skit, så det måste jag göra idag. Imorn ska jag ju dra till skolan, och sen kommer jag ju inte komma hem igen på fem veckor. Drar direkt till arlanda från frysen.

Antagligen så hörs vi lite senare, och har man tur så kanske jag har lite bilder från dagen.. Heh..

On my own

Hej och hå. Eller nåt. Nu sitter jag på sängkanten, min rumpa hurtar men det skiter jag i. Kom nyss ur duschen och kikar lite på paradise hotel. Min dag har faktiskt varit super :)

Började med att jag kom till skolan, hade musik - ensamble. Låtarna börjar sitta rejält nu, behövs bara lite finslip. Synd bara att jag inte får vara med och visa upp dom på julshowen :/ Har faktiskt varit med Charlie för det mesta. Vi kollade film efter ensamblen och lunchen och chillade galet. Hehehe.. Fick klia hans arm under hela filmen x) Nanana.
Efter skolan så drog jag med Annika till plattan för att köpa födelsedagspresent till hennes mamma som fyller år idag. Sen drog hon hem och jag stannade kvar och väntade tills Charlie kom. Sen gick bi omkring på gallerian ett tag och bara umgicks tills båda slutligen skulle dra sig hemåt.

Nu drar jag nog iväg mot Alex om en stund. :* Riktigt synd att jag inte kunde träffa Julia idag, men du vet gumman. Du är hela mitt hjärta och jag hoppas på allt att allting löser sig för dig. Jag älskar dig♥

Godnatt

Sleep tight.

^o)

Hm, började nyss helt random blöda näsblod, hur jävla mycket som helst. Och det gick inte att få stopp på >: Scary.

Title

Heyhoe. Just nu sitter jag i sängen och tittar på keno. Helt värdelöst, men min fjärrkontroll är putsväck... >:

Har mått dåligt hela dagen så när jag kom hem gav mamma mig nån drick-grejsimojs som faktiskt hjälpte rätt bra. Nu har jag bara ont i huvudet och i halsen. Innan orkade jag knappt hålla huvudet uppe o: Kul om jag skulle få nåt virus när jag ska sitta på ett plan i 26 timmar. Uhuh, hoppas förkylningen går över någorlunda iaf. Får så jäkla ont i öronen annars.

För övrigt är jag gaaanska nöjd över mig själv som lyckats spara ihop nästan 3000 kronor. Vanligtvis gör jag av med pengarna så fort jag får dom i handen, inte okej. Heh.
Nuuuuu är keno slut och Svenska Hollywoodfruar börjar. Hehe (y)

Är sneel och länkar mina fina vänners sida :) Lyssna och njut! Ye.
http://www.myspace.com/whitesiixtband

För dig ska jag göra det tusen gånger om

Hallåå, nu sitter jag här igen. På jobbet, vilket suger x) Det är kallt och jag är förkyld, hm.

Igår så hade mamma som sagt sin fest, jag och Annika stod för drickan :p Tråkigt vart det till slut men visserligen tyckte mamma att det var skitkul, och det var ju ändå det som var det viktigaste. Kom dit runt sex och kom där ifrån runt halv ett? Gick då och la mig i Williams säng för min gudfar och hans sambo hade ockuperat mitt rum. Jag hade faktiskt tillåtit det så det var okej ändå. Jag somnade i stort sätt direkt.

När jag kom ut där ifrån i morse så höll jag på att snubbla över mammas barndomskompis som låg och sov utanför dörren, hm. Yeye, drog mig iväg mot station och nu sitter jag här och skriver. Kul va? Fast ne.

Vet inte riktigt vad jag ska göra när jag kommer hem, umgås lite med Benny och Lena (gudfar & sambo) för att jag nästan aldrig träffar dom eftersom dom bor uppe i Sundsvall, mina gamla hemtrakter ;) Kanske börja kika på vad jag ska ta med mig i resväskan också..? Antagligen blir det så med tanke på att jag inte alls har tänkt alls på vad jag ska ta med :p Inga badkläder har jag heller och har inte hittat en enda affär som säljer några badkläder vid den här tidpunkten på året ._. Får väl bli mitt första inköp när jag kommer fram.

Imorn ska jag träffa Julia♥ hade jag tänkt om allt blir som planerat, som sagt - Det är ett måste! Börjar nio och slutar halv fyra. Hoppas på att få träffa Joar och Oskar på bussen till skolan också :) Nu så ska jag väl fortsätta med det jag är här för, lägga in böcker och skit på tradera.. Blö, men pengarna behövs. Hörs senare antingen här eller hemma om nu mitt internet vill starta :)

16.14

Nu äntligen har jag slutat! Ska dra mig ut i mörkret och kylan, hoppas bussen ser mig. Det är fan kolsvart :o Tur att jag har mitt fina hjärt-reflex xD *

Feed the world

Alltså, koblaffa. Det är skitkallt här x) För tillfället har jag på mig:
Strumpor + sockor + uggs.
Trosor + tights + mjukisbyxor.
Bh + linne + långärmad + stor t-shirt + jacka.
Mössa + vantar.
Och vet ni, JAG FRYSER FAN ÄNDÅ. 7ka väder.

GRATTIS NIKLAS ;) <3

Tjenare. Igår så blev det ingen gitarr, ska ta den på tisdag istället pga av att det tog en och en halv timme till tälje från tekniska så jag missade min tid. Bajs. Men det gör ingenting för då kunde jag träffa Fliz lite tidigare. Gick med henne till Pelikan, käkade hallonpaj och bara umgicks och snackade om allt från himmel och jord. Satan vad det var länge sen. På måndag måste jag få träffa Julia eftersom det är i stort sätt den enda lediga dagen innan jag åker. Skulle egentligen träffa Alex då men han får stå ut, har inte träffat Julia på tusen dagar känns det som.. Och måste få träffa 'na innan jag drar :)

Efter fikat drog jag vidare till grind och Gerd som bjöd mig, mamma, William, Ted, Nicko, Milla, Andreas och mormor på tacos! Supergott. Kikade lite på idol också men hann dock inte se vem som åkte ut, hur som helst. Olle♥ När Milla, Andreas (morbror) och Nicko skulle dra så följde jag med hem till dom. Spelade, snackade, hade det bara allmänt nice. Älskar att vara där, underbara människor!

Tror jag kom därifrån runt halv ett och då mötte jag upp Oscar och stod och snackade med honom ett tag innan jag gick in och sov. Nu så sitter jag på jobbet och har ont i huvudet, halsen och nästäppa. Blö, drygt.
Hör kanske av mig senare om jag hinner, det blir lite brist på tid efter jag har slutat klockan fyra då jag ska hem och duscha, fixa mig, skriva ut grejor till mammas fest, möta upp Annika och ta mig till festen som börjar klockan sex. HÖRS

~

Fredag - Skola, gitarr, fik med Fliz.
Lördag - Jobb + Mammas fest
Söndag - Jobb
Måndag - Skola
Tisdag - Studiedag, leka med Fanny
Onsdag - Halvdag i skolan sen drar jag.

Simpsons time!

Måste bara börja med att säga, Marcus. Du är en underbar vän, tack o hej :D puss!

Tjopling. Kom precis hem, har i stort sätt bara hunnit sätta mig i sängen. Lyckades för en gångs skull komma i tid till skolan och lyckades även bränna sönder tungan på min varma choklad jag köpte för att pressbyrån hade slut på mjlölk. Hmpf.. Slutade runt halv tre eftersom våran mattelärare struntade i att komma, dock stannade jag med Tegel och Marcus för att vänta på Charlie som slutade klockan halv fyra och på Annika som slutade fyra.
Väl på tunnelbanan skulle jag resa mig från Charlies knä och sen krama honom och Marcus för vi skulle av jag och Annika, just då bromsar tuben just sådär som den alltid ska göra..... Jag småhoppar bakåt och stampar ner rakt på en tjejs fot.. Hehe, lite småpinigt men spillerill, hon sa att det inte gjorde nåt =) Funderar på om jag ska ta och hitta lite fakta om Australien och skriva ner i word så jag kan lära mig det tills vi ska visa upp det. På engelska, uhu. Inte okej, jag suger på att prata på engelska, har så extremt dåligt självförtroende i den stunden jag ska börja prata/pratar.

Imorn så är det freeejdaag vilket betyder --> Gitarr! Har inte varit där på tre veckor pga vissa anledningar, så.. Ja. Hehe. Efter det ska jag vidare till stan och Fika med min fina saknade vän ♥
Hörde att hela White siixt ska till Kalev som bor ungefär 1 minut ifrån mig också, så antar att jag ska träffa dom en snabbis. Iaf Oscar. På lördag har min morsa 40-års fest.. Hon fyller år på tisdag men eftersom vi drar dagen efter så passade det bättre att ha det nu i helgen. Jag ska vara bartender, heh... Får se hur det går x) Funtar på om jag kanske skulle klinka nåt på gitarren för henne mf. Vi får se.


Dancing in the clouds and singing in the rain

Hupp flupp, tänkte att jag skulle ta tummen ur röven och bli lite mer aktiv här.. Har ändå haft en rätt lång paus nu. Dock med lite småinlägg ibland men ändå.

För tillfället sitter jag just nu och kollar på family guy och lyssnar på videon jag länkade tidigare strax några inlägg ner. Sjukt duktig grabb måste jag säga. Avundsjuk, hehe.

Idag kom jag till skolan, tio minuter för sent. Svenska som sen övergick till datorkunskap. Jag ska göra en powerpoint presentation om Australien/Nya Zeeland vilket alla andra i klassen också ska göra. Eller inte just om dom länderna men ah iaf, sen ska alla visa upp vad man gjort för hela A och B klasserna. Själva. Tss, men det ska nog gå bra, blir dock efter jag kommit hem, dvs nästa termin.
Efter lunchen blev vi helt oförberett informerade om att vi skulle visa upp vad vi gör i dom olika "banden" (ensamblerna) för alla Rockare, Soulare och Rappare. Dom visade självklart också upp vad dom håller på med och vi började repa en låt som ska vara med på julkonserten, som jag tråkigt nog missar.. Hm, aja. Alla var asduktiga och vi fick sluta en timme tidigare.

Nu sitter jag hemma här, känner hur min hals sakta men säkert börjar bli dålig. Hes var jag nyss också. Kanske ska dra mig mot nyponbacken och kolla om kaaanske Alex är där ? ;) Annars så får jag väl umgås lite med lillebror som redan är där och åker pulka. Hehe.

Imorn är det torsdag vilket innebär att jag börjar halv elva ! :D:D Fast ne, det har dom tagit bort för att vi ska glutta film -.- Nio är det som gäller. Nu blev detta långt, morsning korsning.


AUSTRALIEN 8 December - 12 Januari

Nu är det fan bara en vecka kvar. Har gått och väntat så länge nu att jag inte ens fattar att jag ska dra dit. Antar att verkligheten kommer när jag väl är framme. Jobbigt bara hur mycket jag kommer sakna allt fint folk. Pusshej

RSS 2.0