Beside the bridge

Våra fina grabbar i fredags, fan vad grymma ni var!
Och grattis ! : D Puss!

Don't know where to go

Har precis kommit in från regnet. Jag och Annika skulle värma upp hennes moppe lite så vi har åkt omkring lite här och var x) Ramlade gjorde vi också, haha.. Och har köpt uggs, majsfula men mega sköna och varma så det är det värt. Imorn --> Skola och börjar klockan halv 11. Naiz. Saknar Juliaplutt <3

Och måste bara länka en grrrrrrrrrym kille. http://video.se.msn.com/watch/video/ridiculously-talented-guitar-player/1jj6si5zi Seriöst, han spelar lead och rytm samtidigt. OCH SJUNGER !! : o

Emma <3

Kolla vad min fina vän nyss skrev, det förgyllde ju min kväll kan jag säga. Jag älskar dig, fortsätt vara du. Puss

du anar inte amanda, hur mycket du betyder för mig. Du är en utav dom finaste vännerna jag har, och alltså därför extra rädd att förlora dig,
som sagt, jag kan ge dig 10 rosor, och sen säga: när det sista rosen dött är våran vänskap över.
men du behöver inte oroadig, för isåfall kommer den sista rosen vara gjord av plast.
Att en person kan vara så grymt jävla saknad är helt jävla sjukt. Jag vill att vi ska börja umgås igen, som vi gjorde förut. då det var du & jag varje dag, fifa 24/7 och vi bara hade det galet roligt, vi behöver inte göra någonting speciellt för att det ska vara roligt. det räcker med att jag sitter bredvid dig så har jag roligt.
det räcker med att jag vet att du finns där så blir jag lycklig.
Jag är grovt lyckligt lottad som har dig som vän,
inte alla som får en sån underbar vän som dig,
skulle alla vara som dig skulle hela jorden seriöst varit underbar, kan inte riktigt beskriva i en text hur mycket jag saknar dig & hur mycket du betyder, jag försöker verkligen.Men märker att det inte riktigt går så bra. men jag hoppas, jag verkligen Hoppas att du förstår. att du betyder något så jävla mycket. som sagt det finns inte ord att säga hur underbar du är.
min alldeles egna fifa brud, tänk att jag kunde få en sådan! sista fem orden jag tänker skriva är : jag älskar dig, för alltid ! <3



GRATTIS FYRAÅRNGEN ;)


Es1b / Rock <3

Har fått mina skolfoton nu, dom blev väl.. Sådär. Hehe xD

Hatar rubriker..

Häye.. Sitter för tillfället i min säng och snackar med Crawe.. Ska snart städa rummet och sen kanske jag ska ut och åka pulka med Elin, mhaha. Det var redigt länge sen jag träffade henne också så det blir väl nice. :) Felicia sov här fredag tills idag och igår kollade vi på Saw 4, 5 och 6 och idag kollade vi på 28 Days Later. Riktig skräckfilms maraton.. Om man nu kan kalla Saw för skräckis, vilket man nog inte kan.. Aja, nu måste jag börja städa x)
Juste, jag har färgat håret också! :p

Before..                                                               After..


Min brud ♥

Fina fan, glad att du dök upp där på tvärbanan för nån månad sen. Att vi satt och snackade om mitt hemmagjorda nagellack. Att du är en sån fin vän ! Inte många som har samma flummhumor som mig. Och även om du är lite puckad och så, skrattar åt precis allting man säger, mobbas lite, bara sitter och försöker vara allmänt smart, så är du faktiskt en av dom bästaste människorna jag vet! Puss på dig fine fan. I *LÖV* U KVINNA, FÖRSTÅ! Och du är fin exakt som du är, så stop complaining on yourself. Pous! LinneaMagnusson<3

Light the flames

Majs.. Lol fult ord men jag säger det all the time nu för tiden x) Skolan var niice som vanligt, var inte med på gympan med tanke på att jag inte är helt frisk, men har klarat mig på två alvedon och lite halstabletter idag. Älskar mina fryskompisar måste jag säga, eheh.. Så grymma. Nu kollar jag på Paradise Hotel. Nu, vet jag inte riktigt. Vampire Diaries börjar nu, kanske fastnar vid det ett tag. Vettefan hur skiten stavas men det blir nog bra, he.... Hörs : )

Onsdag


No time to lose

Tja.. Idag så var jag hemma från skolan på grund av att jag hade/har sjukt ont i halsen och huvudet. Var seg och massa sånt där. Åkte förbi sjukan och tog några tester. Efter det drog jag vidare och klippte mig och efter det så skulle jag ta vaccination mot lite grejer inför Australien. :) Blev en jobbig dag idag fastän jag inte var i skolan.. Yeye, kul att komma tillbaka imorn :) Saknar alla.. Lol Nu känner jag mig rätt löjlig, ska nog sluta skriva. Vi hörsfan!


JP

Min andra halva, mitt allt. Underbart så fin du är.

Όταν χαμόγελο, υπέροχη, λέω απλά.

Seg uppdatering som fan jag vet. Men som sagt har jag inte tid ;p Har hunnit med lite av det mesta dom här 4 dagarna jag inte skrivit nåt här. Fast orkar faktiskt inte berätta mer än om idag. Kom för sent till skolan, hade ensamble, vi spelade upp låtarna som mitt "band" jobbat med för lärarna. Super duper gick det faktiskt, vi är så bra ;) Snart är det konsert också, en väldigt liten men det kommer ändå bli nervöst och sånt skit. Efter skolan så skulle Emma till hockeygrejs klockan 5 typ så jag, Charlie, Linnea, Marcus och Tegel väntade på henne över en pommes i var :) Eller, Tegel käkade McNuggets men det har inte med saken att göra. Alla drog och jag åkte med C, M och L till T-centralen för att dom skulle mot pendeltåget och jag skulle byta tub. Somnade halvt på bussen hem och nu sitter jag här i min säng. Jämrar mig över min hals, har haft ont hela dagen i den. Som en klump som sitter fast till höger i halsen och värker. Uhujaja. Utegångsförbud har jag också, tänker inte säga varför utan bara - jävla skitunge till lillebror jag har. Lack! Aja, hörs :)
Svarta linser.

Lying on the floor, where were you ?

Tjofläng. Sitter och lyssnar på The Fray och grubblar över att mina ben värker.. Växtvärk ? ;p CSI står på på teven och det är massa varmt i mitt rum. Att det aldrig någonsin kan vara lagom, antingen skitkallt eller megavarmt. Plö. Smuttar lite på en drick youghurt och en mandarin också, nödvändig information I knööw. Imorn så börjar jag halv elva, det behöver jag verkligen. Är så sjukt trött nu för tiden x)

Bamsebild..!

I can't go any further than this

Min hunger ligger på topp just nu och jag sitter i sängen och kollar på 2½ men. Nä, ska nog ta tummen ur röven och gå ner och käka!

Don't let me go

Eyeyeyeye, måste börja med raderna : Jag saknar min bästa, finaste vän Julia Porsmyr. <3 Idag så kom jag till skolan runt tio, skrev tre sidor av min essey på bussen till skolan, men ska skriva om den för den blev helt åt h*lvete dålig x) Jag fryser om fötterna och har ont i magen och i huvudet, känns mindre bra alltså. Rasmus och Charlie är gulliga o messar med mig för att jag har så tråkigt. (y) Imorn så äre onsdag ----> Lång skoldag. 08:40-16:30. Men så kan det va ibland. Pressar för övrigt låten Never say never - The Fray. Sjukt fin enligt min åsikt ;) hhHEhEh. HöööRs!

One night to be confused

Eyyo. Just nu sitter jag på jobbet, det luktar skit här för Lasse håller på att steka lök x) Sov tre timmar inatt.. Kul, nä inte ett dugg :p Somnade runt sex i morse .. Sov hos Felicia gjorde jag också, nice price att få träffa min brutta igen :) Vi drog ut lite senare till Akke och Gurra, anledningen till att vi kom i säng så sent. Känner just nu att jag har jäkligt ont i magen, fan så jobbigt x) Inatt sover jag hos Annika för morsan ska på kryssning med sina polare. Jobb imorn med, sen träffa Flizen ? O så längtar jag till måndag, vet ni varför ? -----------------> Julia ! Vi hörs :)

Videon från idag förresten.

Ja vi är trötta.. <x

Novell från 9an.

Han såg henne när hon kom gående på den fullbelagda tågperrongen. Hennes mörka hår var uppsatt i en hög tofs, och man kunde tydligt höra hennes raska steg mot det hårda golvet.
Han hade väntat på henne, men det visste hon inte. Tåget rullade sakta in på perrongen. 
Hon klev på, han kom tätt intill henne. Det var mycket folk, nästan alla platser var upptagna. Luften var kvav, det luktade gamla spyor och svett. Hon fick kväljningar, kunde riktigt känna hur det vände sig i magen. Längst bort i den långa korridoren fanns en tom plats. Hon gick dit och slog sig ner, tog fram sin mp3 spelare och vred upp volymen till max.

 

Det var fredagskväll, snön låg vit på marken och de tunna snöflingorna föll sakta ner från skyn. Det var en mycket kall och fin vinternatt. Klockan hade passerat midnatt. Hon skulle precis sluta ögonen och försöka sova en stund, när hon blev avbruten av en mans mörka röst.
– Ursäkta men du vet inte hur långt kvar det är till slutstationen?
Han hade stora bruna ögon, hyn var blek och kinderna rosiga av kylan. Hans jacka var uppknäppt, och de rutiga byxorna var alldeles för korta. På något sätt kändes han bekant, det var något med ögonen, så uttrycksfulla på något sätt. Hon var helt säker på att hon sett dem förut.
– Jag vet inte, svarade hon, med sån låg stämma, att det nästan lät som en viskning.
Han granskade henne några sekunder, innan han vände på klacken och gick vidare. Det satt säkert trettio personer till i vagnen, men han valde att fråga just henne. Hon kunde inte låta bli att tänka på alla farliga människor som befann sig runt omkring, bara tanken fick henne att rysa.

 

En halvtimme senare klev hon av tåget, det var mörkt och kallt. Förutom hon, några få änder, och en dam som rastade sin hund, var hon helt ensam. Hon hade en ganska lång väg att gå. Blåsten var så stark att den nyinköpta dunjackan nästan blev för kall.
Det knastrade under skorna där hon gick, och varje gång hon öppnade munnen kom det ut vit rök.
Det var fullmåne och vinden blåste. Nu kändes det verkligen att det var december. Lamporna som stod längs med vägen, som i vanligt fall alltid var tända, var nu släckta. Det knastrade till ordentligt under skorna, det var små glasskärvor. Hon tittade upp mot lampan, glaset var krossat. Hon fortsatte framåt med snabba steg. Bakom sig kunde hon skymta en svag gestalt som sakta kom emot henne. Stegen blev snabbare och snabbare, och inom en kort stund kände hon en mycket illaluktande andedräkt i nacken. Den var varm och stank rök. Om det var verklighet eller bara inbillning visste hon inte.
Hon tog upp mobilen ur fickan, den var död.
Hjärtat slog hårt i bröstet, händerna darrade, paniken hade redan brutit ut. Hon vände sig om, han var precis bakom henne. Hon började springa, vågade inte vända sig om, eller göra något. Hon bara sprang och sprang, tills hon till slut inte orkade mer. Han drog tag i hennes jackärm och slängde ner henne på marken. Hon skrek och sprattlade, ingen hörde, ingen gjorde något.
Hans vackra ögon var nu svarta, han tog tag i hennes hår och släpade in henne i ett dike. Satte sina händer kring hennes nakna hals och klämde till, flickan skrek. Inom några korta sekunder dog skriket bort, hon låg helt stilla, han tog fram sin sylvassa kniv och skar upp hennes pulsåder.

 

Han knäppte jackan och log för sig själv. Bakom honom låg den livlösa flickan, det var december månad, det var fredag, och datumet var den trettonde.

Amanda


3467

Lol, börjar tycka det är redigt tråkigt att blogga x) Vet inte vad jag ska skriva om o grejer, gör i stort sätt samma saker varje vecka :p Yeye, idag så försov jag mig, haha.. Hade en bra skoldag som vanligt. Efter skolan drog jag och Annika och käkade kebab på gullmars och drog sen vidare till plattan och fikade. Fick skrattanfall inne på cafét eftersom Anka råkade skjuta iväg en sked typ två meter bakåt. Träffade sen lite kuligt folk som stod på plattan. Jäkla plattan hängare alltså. Höh. Efter vi kommit av Tälje-bussen så spelade vi in massa videosar. Det funkade inte att  ladda upp dom just nu så det får väl bli senare........................ Får bli en töt bild på Tegel ; ) Knöt små rosetter på hans mössa utan att han märkte (a)

Light me up

Helo. Linnea sov hos mig igår för dom som undrade, vilket var nice :) Vi var hemma hos Jocke med Kalle och Emil innan vi drog hem. Runt sisådär, halv sex x) Emil hade somnat då men Jocke och Kalle var söta och gick med oss hela vägen hem till mig :) Både jag och Linnea vaknade typ runt halv nio första gången och sen klockan tolv då vi gick och käkade frukost för att sen gå vidare mot Jocke, Kalle och Emil ;) Vi var hos Jocke tills typ halv fyra då mormor kom och hämtade upp oss, lämnade Nea på station och sen åkte vidare mot sthlm för att hälsa på min underbara gammelmormor på sjukan. Skulle egentligen träffat Nea efteråt igen men hann inte pga en jäkla bilkö som gjorde att vi blev rätt sena hem :p Imorn äre skola, yey awesome :D Sen efter-------> LINNEA. Hörs ♥

Höh, "mina" två kottisar :)


There's no other way

Tjululu. Min kväll har varit nice! Men inte är den slut än ney ;) Först så chillade jag hemma hos Julia vilket var awesome eftersom jag saknat henne som in i bomben. Överdriver inte när jag säger att det var veckor sen jag träffade bruden. Puss på dig flicka lilla! :) Sen drog jag hem, käkade middag duschade och spelade lite gitarr.. Efter det (runt sex) så drog jag mig mot Dan, Johannes och Jonte, sen kom Krippe och Max också. Vi gick omkring, chillade galet och sen drog jag ifrån dom och träffade Julia igen :D Vi rörde oss direkt mot parskolan där Kalle och Jocke mötte upp oss för att sen gå vidare till den så kallade "fårhagen" där Pontus, Martin, Linnea, Felicia, Emilia, Pak, Emil och Sabina var :) Chillade galet där med, sjukt fina människor det där är. Puss på dom. Hööörs :)


Sover hos Julia i natt yao!


Nehmen... Suprise :)

Blidde en till pryl i läppen

RSS 2.0