ZööNdag.

Hej igen. Var ett tag sen nu, men skitsamma. Så går det när man inte har så mycket tid och ork över ;) Veckan har varit supré. Emma fyllde år i fredags så då drog jag, Tegel, Linnea, Marcus, Niklas, Annika och Elin dit. Killarna gjorde tacos och vi fick diska, yey, men det var hur bäst som helst iaf :D Jag stannade över natten vilket Niklas också gjorde. Dagen efter kom hennes släkt och hälsade på så då blev det lite tårta och kakor och sånt shit. Kom hem runt halv åtta och runt halv tio ringe Johannes och undrade om jag ville komma över till Dan, vilket jag självklart gjorde. Krille, Sabina, Johannes, Jonte, Gustav, Louise och Hannes var där. Bäst att få träffa alla igen. Var så länge sen. Kom hem runt halv tolv då jag slocknade nästan med en gång. Nu. Sitter jag i sängen och funderar starkt på att gå ner och käka frulle. Ah, så blir det nog. Sen efter får vi se vad som händer, bestämde för en vecka sen att jag skulle träffa Felicia idag, men har inte hört av henne sen dess så. Vi får se vad som händer som sagt. Bye!

Hej hej hemskt mycket hej

Hej hallå. Nu är jag tillbaka och sitter på jobbet igen. Tråkigt och ruskigt kallt men måste fixa pengar så jag kan köpa tillägg till mitt busskort. Klarar mig aldrig på det jag har om jag bara kan åka på vardagar innan sju på kvällen, heh. I fredags sov Linnea hos mig, vilket var mysigt som vanligt. Saknat henne en jäkla massa. Vi bakade kladdkaka och drack saft, hehe! Hela lördagen tillbringades hemma, jag städade rummet, Linnea glodde animal planet och satt vid datorn, drog från mig runt kvar i fyra och höll på att missa solbackabussen. Det är skillat, hennes vanliga tur ;) Idag så jobbar jag som sagt. Efteråt kanske jag träffar Felicia beroende på om hon kan eller inte. Får hoppas att det funkar, annars ville Kummin kanske ses. Puh, är fullt fullbokad hela veckan plus en helg om två veckor. Så blir det när man varit borta från allt och alla i evigheter :) Veckan ser iaf ut ungefär såhär: Måndag, vet faktiskt inte. Antagligen tillbringa den med mitt fina gäng. Tisdag, antagligen vara med Emma, kanske träffa Niklas en stund också om han skulle till frysen och skejta. Onsdag, Ingenting speciellt planerat, men slutar halv fem så är inte hemma förän runt sju.. Får se vad som hittas på då. Torsdag, träffa Ted? Det var iaf det vi snackade om :) Fredag, EMMA FYLLER 17 ÅR, kanske blir att åka till henne i Bro på middag med gänget. Hon nämnde någonting om det iaf. Lördag, tillbringas med Annika? Sen kanske om allting blir som det borde bli enligt mig så drar vi till Eythor ute i Hallstavik. Söndag, Ligga hemma utpumpad efter veckan. Sen hittar jag säkert på någonting kul lite senare på dagen :)

Vi hörs, puss och kram. Och juste, tack Linnea för mössan du stickade till mig :D ASUM! <3

Snö.. >:

Plöö, äntligen är man hemma. Sitter i sängen och kollar på scrubs (a) På planet från hongkong kollade jag på 13 av dom senaste avsnitten xD Antar att jag ska sova snart, måste få tag på Annika också.. Vi ska bussa imorn som vanligt men vettefan vilken tid xD Vet inte ens när vi börjar, lol. Aja, hat så bra :) Natti

Hongkong.....................

Snart har jag suttit och väntat på planet i fem timmar. Hörs senare.

Sista dagen

Nu ska väskorna bäras upp från bagagerummet. Sen blir det flygplatsen. Hinner inte skriva mer nu, kanske hörs i Hongkong. Pusshej :)

Idag är det måndag. Tror jag :oooo

Halooo. Just nu sitter jag på hotellrummet. Funderar på att äta någonting, sen duscha. Har varit på stranden i stort sätt hela dagen så mitt hår är fullt med salt, dvs är jätte strävt och bläigt >: Imorn. Vet jag inte riktigt vad vi ska göra, packa antar jag. Sen kanske stranden en snabbis. Sen.. Seeeen börjar den långa resan igen, uhu. Men å andra sidan, det ska bli liite skönt att komma hem igen. Kan ju passa påå att lägga upp lite bilder från dom senaste dagarna råå. Eftersom jag inte har någonting vettigt att skriva. Typ. Händer inte så jätte mycket just nu som är kul att skriva om. Resten av familjen är ute och kollar på nån strand. *Bondi beach's lillasyster*. Lol. Jag pallade inte, har ont i ryggen, nacken, allmänt seg. HEHE : D Nu ska jag kanske sluta skriva. Känner jag, det spåårar =)



AH LURV YO

Snart, snart är jag hemma igen. Äntligen, saknar dig så.

En liten bildbomb :)

REPTILPARKEN


JULLJUSPARKEN (Vettefan vad det hette, men en jäkla massa julbelysning vare iaf ;p)



JULAFTON



IGÅR NEDANFÖR HUSET



NYÅR




NYSS




110101

Oh ye. Sitter och snackar med min dunderbara lilla Luppis på msn. Hon är saknad. Jag dör. Nej inte riktigt men ändå, nästan ;) Igår. Kvällen var väl okej. Kunde varit bättre, var deppad typ hela dagen, nu med. Men är lite bättre. Hungrig är jag också, som fan. Sitter fortfarande i pyjamas. Juste, har töjt örat lite mer också. Har nu.. Nåt, vet inte, haha :p Fick två töjningar av Tom, en skruv och en tunnel. Tunneln är mindre än det jag har nu, så .. Det kan jag inte ha tyvärr xD Yeye, hoppas alla haft ett bra tvåtusentio och hoppas alla får ett bra tvåtusenelva ;) Hoppas nåt trevligt händer idag. Pallar inte sitta och sega och göra ingenting. Tråkigt att tidsskillnaden är så stor i sverige. Linnea kan ju inte sitta uppe hela natten för att snacka med mig liksom, jag har ju dag nu (a) Äh, hörs.
Upptäckte när jag satt och tog lite egobilder på webben ((aaaa)) att jag faktiskt blivit liiiite brun. Lol.



RSS 2.0