Om man har tråkigt...


Have you ever tried to hide your pain, even though you're really not okey?

Lack. Precis när jag skrivit klart inlägget så försvinner skiten -.-
Skrev nåt i stil med "Hallojsan, jag vet att jag suger på att skriva på den här jäkla bloggen, men det händer för mycket i mitt liv just nu så jag har inte riktigt tid ;) Jobbade/jobbar igår och idag. Och har ingen aning om vad jag ska göra nu efteråt. Hem och duscha ja, men sen? Hm. Igår så var jag med Mathilda ett tag + massa folk vid kryddan. Vi åkte sen iväg med Fredrik, Sebbe och Alina i Fredriks bil. Tankade och bara åkte runt lite + lyssnade musik. Fjortistaxi fosho. Hah :) Dom dumpade av mig sen vid kryddan för jag skulle vara med Felicia, David + ännu mera folk som nu kommit dit. Efter ett tag drog alla och jag och Felicia åkte ner till hamnen till Adam, Hugo, Johan, Jonte, Rasmus, Andreas. Kändes lagom lyckat att min moppe vägrade köra när man gasade med den efter att Johan och Hugo kört runt på den. Dock började Hugo meka och lagade den tillslut som tur var. Så kom hem i hyfsad tid. Hörs!



Tidsinställt

Om allt funkar som det ska nu med det här inlägget så är jag antagligen på väg till bussen nu, lycklig över att jobbdagen är slut ;) Btw så var jag och red med mamma i måndags, det var hur kul som helst. Fick en underbar häst som heter Topaz, han har shoulder...nånting, som är ett märke som visar att hans släktingar är vildhästar ;) Ska dit på tisdag igen, toppen!

Mamma ♥


Dont just be a part of the system

Jobbar för fullt för tillfället.. Har asont i magen och är svinhungrig men annars så är jag på topp. Förutom att vädret gör mig seg och tråkig, men annaaars så! :) Slutar om en och en halv timme, känns som evigheter tills dess, men whatever. Ska träffa David och Simon på station runt halv sex, Felicia kanske kommer också. Sen vet jag inte fall några fler är med dom men ah [: Näfan, nu måste jag gå och käka någonting xD Heido!


Har inte orkat uppdatera, kommer när det kommer (;

Och äntligen börjar mitt liv falla på plats igen.

EDIT:
Eller?


Hej

Dom senaste dagarna så har jag varit med Becka och Sabina. Och Viktor. Plus en jäkla massa kul folk :) Inatt så åker Sabinutt till malta, dumma henne. Borta tre veckor liksom :/ Men, ha det så kul där gumman och ta vara på tiden! :D Kommer att ha massor att prata om när du kommer hem :* KOMMER SAKNA DIG


ZzzZZzzzzzZ

Älluu, idag så har jag inte gjort särskilt mycket faktiskt. Vaknade upp hos Annika. Klockan fyra på eftermiddagen. Känns bra, haha. Gick mot kryddan där vi hängde resten av kvällen, haha. Massor med folk var med oss though så det var chill :) Körde en jäkla massa på Viktors moppe också, åkte upp till donken med Annika på den, skjutsade senare hem Lipton också, khehe. Klaad chey ! : D

Alla snubbar vill ju vara katt

Hatar det här internetet. Hade skrivit en massa och så försvinner allt. SUCK! Sov en timma inatt så är astrött, jobbar just nu, glömde busskortet hemma när jag cyklade till station vilket jag knappt kommer ihåg att jag gjorde eftersom jag blundade/sov samtidigt som jag körde xD Skickade en sms-biljett, tur att jag tankade på mobilen i förrigår. Hehe, annars hade det varit kört. Nu blir det snart full rulle hem och SOVA! Fan vad skönt. Och nu är jag ledig ett bra tag framöver efter att ha jobbat torsdag, fredag, lördag och söndag. Phew.

Fredag


Lördag


Back to work

Hei, jag sitter nu på jobbet. Jobbade igår också som sagt och ska även jobba imorgon. Åkte massa moppe igår med Becki och Felicia, en stund var Linette med oss upp till donken också där vi träffade Ludde och Anton. Långt efter det så träffade jag och Becki John, Ludde och PW och fick köra hans crossmoppe (heheh) innan han till slut skjutsade hem mig och Becka drog tillbaka till Felicia. Får se om jag har utegångsförbud ikväll, annars ska jag eventuellt träffa Sabina om hon får komma in till Norrtälje. Annars blir det väl till att träffa Beckuus igen ! ;)

Btw så fick jag nya skor tidigare i veckan! ;p


Black and yellow

Gillar att jag faktiskt lyckats bli lite brun nu (a) Men nu har jag slutat jobbet, ska ner och stänga och lite senare träffa Felicia och Becki! ♥


Sommar


UNDERBAR DAG

Heeeelluuuuuu, efter sjukgymnasten så drog jag raka vägen hem till Sabina där Becki också var. Tog sen bussen hem till mig för att käka, cyklade sen vidare hem till Jocke där Viktor var. Skjutsade Becka på styret och Sabina på pakethållaren. *biff* Vi kom in hos Jocke, stod på balkongen ett tag, slutade efter ett tag med att jag och Binut satt och spelade cod på deras datorer (a) Fick 17 kills, Sabina 2. *stolt* Sabäina drog sen klockan nio till bussen och jag och Rebecka gick mot hemmakväll. Viktor och Jocke skulle hem till Disel. Kom sen på att jag hade både Viktors mobil och mössa så han kom sen och mötte oss vid kryddan runt tio. Hamnade efter ett tag utanför kyrkan där han lärde mig och Becka att köra crossmoppe, fyyyfan vad kul det var. Klarade av att växla upp till 3an, hehehehhe. Dock var det så litet där så kunde inte köra fortare xD Men gosh, askul var det! Klockan blev halv ett och han skjutsade hem mig och Becka.. Mamma sur för att jag kom hem så sent, påstår att jag har utegångsförbud. Men vetuvad? Det skiter jag i, för imorn ska jag vara med Becka! ;D Och Viktor?? :) Glader Kväller så hörs vi nästa gång vi hörs!


Far apart

Hej typ eller nåt, sitter för tillfället på pendeltåget och lyssnar på musik. Åkte till Nik igår, kom fram elva typ och vaknade idag runt halv tolv. Dock skulle han vara i replokalen klockan tolv så det vart bara fort upp och gå till bussen. Nu när jag kommer tillbaka till tälje ska jag till sjukgymnasten. Han ska fixa min rygg. Är sjukt stel om jag vrider mig åt höger. Så, ah. Framme på tc snart, måste köpa en red bull eller nåt då. Vart så jäkla törstig ända sen jag åkte hemifrån igår :p Nicke kom med ett glas vatten i morse, men.. Still xD Nu ska jag återgå till tåg-åkandet! (; Hörs kanske lite senare.

Roses are red

Idaaag så har jag varit hos Tegel på Tyresö :) Hans family bjöd på asgod middag och rabarberpaj/kaka. Hehe. Sen kollade vi på en film, kommer dock inte ihåg vad den heter men det var bra/rolig ! Efter det glodde vi lite på big four! Eller om det var innan.. Kommer inte ihåg haha :p Dock hann jag bara kolla på Slayer innan jag skulle dra hem runt kvart i tio. Var hemma runt tolv, såg att min cykel var borta från station.. Började gå hemåt, ringde Felicia som satt i rampen och berättade. Fick veta att det var hon och Emilia som baxat min cykel utan att veta att det var min. Snorungar. Haha ;) Fick tillbaka den iaf och var hemma runt kvart över tolv. Sitter och messar med Viktor för tillfället, men känner att jag borde sova snart med tanke på att jag ska upp och jobba imorgon. Har blivit alldeled för sena kvällar på senaste tiden xD Sover ju fan bort hela dagarna. Ahmen ialf, Nik kanske kommer imorn. Får se om jag orkar städa mitt rum xD Annars finns det en plutteliten chans att jag kanske åker till grönan och kollar Alice Cooper. Dock är det över 4000 som är anmälda att dom kommer. Så, vettefan. Godanatten!

Bild på mig och Elsi från sommaren -10

Lördag

Chao, kom precis in typ. Var borta i lommarn med Annika, Ted, Kenny, Elias och några som jag inte vet vad dom heter :p Idag så vaknade jag klockan tre igen.. Därav blev det för sent för att åka in till stan. Gick istället runt sju ner till solbacka krog och käkade med mamma. :) För tillfället så sitter jag och kollar på tv och småsnackar lite med Viktor och Adam. Har tråkigt som fan, men får väl stå ut med det antar jag. Finns ju ingenting att göra :p Vi får se om jag åker till Bålsta till Nicke imorn.. Annars blir det väl nåt annat skoj.


Btw...

...Så hittade jag en bild på google på min farsa idag. Som jag aldrig träffat, och som jag bara sett en gång på en bild från när han var typ .. 20. På bilden är han 36, och den är från oktober. Tok. Och ja, han är grek.
Nån likhet?


And all day and all night and everything he see's just blue, like him. Inside and outside.

Har varit med Jocke, Viktor, Disel ett tag, mötte upp Felicia, Rasmus, Oskar, Ado, och Emilia. Vandrade runt lite i Norrtan. Skitkul. Eller ? Haha aja, är fett skakis. Dono varför :o Trött också. Fastän jag tog en powenap klockan nio (a) Roligt inlägg, jappjapp.  Kanske man ska träffa Tegel imorn? Känner för att spela cod. Fast det går ju inte. För det är trasigt.. K bry typ. Godnatt. Fast, ska nog inte sova nu. Snart. Kanske.


>Take a fall, take a shot for you

Hallåååå igen. Igår så vaknade jag klockan kvart i tre, stirrade på klockan ett tag eftersom jag trodde den stannat xD Sen insåg jag att jag faktiskt hade sovit i ca 13 timmar :o Yeye, Sebbe ringde mig strax efter jag vaknat och berättade att Sabina inte kunde hänga med och bada. Så jag ringde Annika som kom till mig efter nån timme. Ännu senare ringde Sebbe igen och sa att dom var utanför mig, så gick ut och där stod Viktor, Disel, Jocke (som hade snaggat sig) och Sebbe :) Gick sen iväg mot badberget! Det var aschill där, vi startade en eld och Viktor tog sin crossmoppe och åkte iväg med Sebbe för att köpa korv. Kom tillbaka efter ett tag med korv, glass, dricka osv (y) Pontus och Jonte kom en stund också men dom bangade på att bada :p

Igårkväll var det så sjukt varmt på mitt rum, shit. Jag fattar inte, det blir fan alltid så om kvällarna. Sen när man vaknar så håller man på att frysa arslet av sig eftersom man öppnat fönsterna på vid gavel och satt på fläktar och slängt iväg täcket. Haha. Stod iaf inte ut så messade lite med Viktor medans jag satt en stund vid solbackadagiset. Han var hos Jocke men åkte hem och hämtade sin plånbok. När han kom tillbaka hade Jocke somnat och porten var låst. Stackarn fick åka hem och klättra in genom ett fönster xD Gick sen hem igen, la mig. Somnade runt fyra och gick upp halv nio. Yei. Vända på dygnen eller vadåååå? : D

Nu ska jag strax ner och stänga, är på jobbet nämligen ;) Höres och synes.

RSS 2.0